Bestuurleden

Gerard Klein Poelhuis, Voorzitter.

Voorzitter.Ik werkte als docent economische vakken( bedrijfsadministratie en
bedrijfseconomie) bij het middelbaar beroepsonderwijs(ROC) in Utrecht, op 1 november 2018 ben ik met pensioen gegaan
Ik woon met mijn vrouw sinds 1987 in Tiel, aanvankelijk op Klein Amsterdam en vanaf 2002 aan de Jozef Israelsstraat in de wijk Rauwenhof.
Sinds voorjaar 2017 ben ik bestuurslid en probeer ik de belangen van de bewoners zo goed mogelijk te behartigen.
Met ingang van 1 januari 2019 ben ik voorzitter.


Lien de Groot-Kok, Secretaris.

Mijn naam is Lien de Groot ik ben getrouwd, ik heb twee kinderen, een schoondochter en kleindochter. Ik ben 3 jaar bestuurslid van de Bewonersraad ook ben ik op verschillende vlakken actief bij verschillende verenigingen, als bestuurlid kan ik de huurders vertegenwoordigen in de gesprekken met KleurrijkWonen en de Gemeente maar ook opkomen voor de belangen van de huurders daar waar nodig is.
Ik notuleer bij onze vergaderingen, ik ben secretaris en  houdt de website  eb facebook bij.


Marco van Tongeren, Penningmeester.

Mijn naam is Marco van Tongeren en sinds een jaar bestuurslid.
Ik ben woonachtig op de Hennepe, ik woon hier al 17 jaar naar volle tevredenheid.
Getrouwd, drie kinderen en twee kleinkinderen en nog volledig werkzaam als landelijke accountmanager bij een groot beveiligingsbedrijf. Ik vind het belangrijk dat alle huurders naar volle tevredenheid kunnen wonen met plezier in een goede en veilige omgeving. Verder wil ik graag meedenken en meepraten voordat er beslissingen worden genomen waar de huurders direct mee te maken krijgen. Daarom ben ik toegetreden tot het bestuur.
Ik ben met ingang van i januari Penningmeester.Peter van de Lugt, bestuurslid.

Hierbij wil ik mij graag aan u voor stellen mijn naam is Peter van der Lugt ik ben elf jaar huurder bij KleurrijkWonen en drie jaar bestuurslid van de Bewonersraad Tiel Buren. Ik ben gepensioneerd maar nog graag met diverse dingen bezig. De reden waarom ik mij inzet voor de bewonersraad Tiel Buren is dat ik het belangrijk vindt dat de belangen van de huurders die een woning huren bij KleurrijkWonen worden behartigt en dat wij als vertegenwoordigers van de huurders kunnen mee praten over onderwerpen en besluiten die u als huurder aangaan.Anne-Marie de Wijs, bestuurlid.

Mijn naam is Anne-Marie de wijs en ik woon sinds driekwart jaar in "De Brug' in Tiel,een heerlijk wooncomplex van Kleurrijk wonen.
Vanuit Kleurrijk wonen is mij gevraagd of ik interesse had om deel te nemen aan de bewonersraad Tiel - Buren.
a: Om mee te denken en daadwerkelijk iets voor de huurders van Kleurrijk wonen te kunnen betekenen.b: Omdat ik me graag blijf ontwikkelen.Verder werk ik met veel plezier bij RMC -Leerplicht, Regio - Rivierenland in Tiel.John Stolker, bestuuslid.

Ik ben een geboren Culemborger woon nu al 20 jaar in Tiel, Ik heb 2 kinderen een Dochter en een Zoon .
7 Jaar geleden jaren geleden ben ik begonnen met activiteiten organiseren voor buurbewoners in samenwerking met Mozaiek welzijn OK Project ,Gemeente, SVT en SCW .
6 jaar geleden ben ik lid geworden van de Bewonersraad Tiel / Buren, wij treden op voor de huurders van KleurrijkWonen als er problemen zijn dan proberen we deze zo goed mogelijk op te lossen.Nancy Hageman, bestuurslid