Interview papieren bewonersblad (najaar 2018).

“Onze klantadviseurs zijn er voor ù!”

Als u ons belt, dan krijgt u een van onzemedewerkers in het Klant Contact Centrum aan de lijn. Op een ‘normale’ werkdag verwerken zij hier gemiddeld maar liefst 300 vragen en verzoeken van onze klanten! Dagelijks helpen ze klanten die hulp nodig hebben bij het regelen van hun woonzaken of graag een afspraak willen maken.Onze klantadviseurs gaan ook vaak naar de klant toe voor een afspraak. Wist u dat mogelijk is?

Wij spraken met Jojanneke Bogaard. Zij geeft leiding aan de medewerkers van het Klant Contact Centrum.<foto Jojanneke>

Wat doet een klantadviseur precies?
“Een klantadviseur helpt klanten, die hulp nodig hebben bij het regelen van hun woonzaken en hierover graag iemand persoonlijk spreken. Bijvoorbeeld als een klant wil reageren op een woning op www.woongaard.com, maar hier zelf niet goed uitkomt. Dan doen we dit samen met de klant. Of als een klant wil verhuizen naar een kleinere woning met zorg, maar niet weet hoe hij dit moet aanpakken. Dan maken we een afspraak en geeft de klantadviseur advies.Of stel dat een klant hulp wil leren hoe hij zijn woonzaken zelf online kan regelen op www.kleurrijkwonen.nl. Dan doet een klantadviseur het graag voor!”

Hoe maak ik een afspraak met een klantadviseur?
“Als een klant een afspraak wil maken, dan belt hij of zij ons even. Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 8 tot 17.00 uur, via telefoonnummer (0345) 59 61 00. Een mailtje sturen naar klantvragen@kleurrijkwonen.nl kan ook, we pakken het direct op.”

Moet ik naar Tiel voor een afspraak met een klantadviseur?
“Nee, dat hoeft niet. Onze klanten mogen zelf kiezen waar de afspraak met een klantadviseur plaatsvindt. Onze klantadviseurs komen ook thuis bij de klant. Of zij spreken bijvoorbeeld af bij een wijkcentrum. Uiteraard zijn onze klanten ook van harte welkom op ons kantoor in Tiel. De koffie staat klaar!”

Wilt u ons graag persoonlijk spreken? Wilt u hulp of advies? Regel dan een afspraak met een van onze klantadviseurs.

http://magazine.kleurrijkwonen.nl/e-magazine-november-2018/uwklantadviseurs/

 

terug naar nieuws